Nieuwe leden – info

LID WORDEN?

Popkoor BSUR Groningen (spreek uit als 'Be aS yoU aRe’) is een enthousiast en dynamisch koor, met 70 tot 80 leden. Ons motto is ‘Wees jezelf’. Bijna elke maandagavond repeteren we van 19:45 tot ongeveer 22:00 u in MFC De Stroming aan de Merwedestraat 54 in Groningen (vlakbij het hoofdstation). Dat doen we onder leiding van dirigent Robert Ramaker. In juli en augustus hebben we onze zomer-stop.

Het streven is om jaarlijks 8 tot 10 optredens te verzorgen. Het ene jaar lukt dat beter dan het andere jaar, dit jaar werken we vooral toe naar de viering van ons 25-jarig jubileum in oktober, uiteraard met een optreden en een feest! We zijn een energiek koor: bij nummers waar het past hebben we een choreografie.

Het uitgangspunt is dat leden aanwezig zijn bij alle repetities en alle optredens, maar we snappen dat dit niet altijd lukt. Bovendien is soms het podium bij een optreden simpelweg te klein voor 80 swingende personen; we treden doorgaans met 50 tot 60 leden op.

Als je lid wilt worden van popkoor BSUR Groningen, dan is dit de procedure:

• Stuur een mail naar info@bsur.info en meld je aan voor een kijkavond (elke 1e maandag van de maand) en/of een open repetitie (de eerste maandag van februari, mei en oktober).

• Het secretariaat zal je dan uitnodigen om een repetitie bij te wonen (kijken of ook meedoen.

• Als je na deze repetitie door wilt gaan, word je uitgenodigd voor een stemtest. Deze zijn in principe twee weken na de open repetities, of eventueel in overleg.

• Afhankelijk van je stemsoort en corresponderende wachtlijst kun je meteen beginnen of kom je op een wachtlijst. Wanneer je (bijna) bovenaan de wachtlijst staat word je hierover ingelicht.

Robert Ramaker

Wees zoals je bent